Michael Roscoe

Erfaring fra mere end 200 virksomhedscases.
Mere end 10 års erfaring med Facebookannoncering

Kontakt Michael

Om Michael Roscoe

Michael Roscoe hjælper til daglig danske såvel som udenlandske virksomheder med at planlægge og optimere deres indsats på digitale medier.

Bred erfaring fra erhvervslivet.
Gennem sin mangeårige karriere som rådgiver og eksekverende konsulent har Michael opnået erfaring på tværs af mange brancher og forretningsmodeller. Dette har givet en ballast der gør det muligt hurtigt at identificere problemstillinger og konkrete løsningsforslag hertil.

Derudover er Michael aktiv som strategisk partner og bestyrelsesmedlem i 1260 ApS.

Bred profil med ekspertise i annoncering på sociale medier.
Michael har siden 2008 arbejdet professionelt med digital markedsføring. Siden 2014 har han specialiseret sig i databaseret annoncering på sociale medier.

I dag varetager Michael og hans kollegaer aktivt annoncebudgetter for mere end 10 millioner kroner på månedsbasis for en række kunder.

Se en række udvalgte kunder og udtalelser her

“Som ansvarlig for sociale medier i et forsikringsselskab bruger jeg Michaels sparring til at navigere i Facebooks komplekse jungle. Jeg har brug for kontinuerligt at optimere vores annoncebudgetter, ramme specifikke faggrupper, navigere i omskiftelige algoritmer for at kunne få vores content til at performe bedst muligt. Og Michael er aldrig længere væk end en telefonopringning. Hans store overskud, lange erfaring inden for området, rolige sind og intuitive forståelse af hvor jeg er, gør ham som sparringspartner helt uvurderlig.”

– Kirsten Textor, LB Forsikring A/S

Har du brug for hjælp?
Uagtet om du blot søger en sparringspartner eller hjælp til direkte eksekvering, så tøv ikke med at tage kontakt.